Potters Hill Project

Combining elements of mid-century modernism with contemporary living, the Potters Hill sustainable design optimises energy efficiency while blending seamlessly with the environment and landscape.

Featuring sweeping horizontal lines, floating roof and expansive glazing, this building design creates a welcoming sense of unbounded space. The unadorned concrete blocks, slim linear details and dramatic monochromatic palette bring a striking contrast to the warmth of natural timber finishes.

Materials and structural elements are encouraged to shine, instead of being obscured by needless detail. Emphasising volume, light and open living spaces the home has been carefully designed to the advantages of the site and draw the outside in via expansive glazing. The home harnesses winter sun and naturally cooling summer breezes to stay comfortable all year round.

Loading...